Un restaurant inconfundabil, cu linii rustice si elementele de design foarte colorate, la care se adauga sombreros, ritmurile incitante ale muzicii mexicane si mirosul devastator de mancare mexicana savuroasa, variata si picanta, sunt cateva elemente, care fac din restaurantul El Torito un loc perfect pentru o iesire cu prietenii, colegii de birou sau familia.

Daca iti place mancarea mexicana sau vrei sa incerci ceva nou, esti invitat sa cauti prin meniu dupa gustari mexicane, quesadilla, supe mexicane, salate mexicane, binecunoscutul Taco, Enchiladas, burritos, fajitas, sau poti alege un antricot de vita in vin rosu, calamar umplut cu orez, cotlet de porc la gratar, snitele, peste oceanic, pui cu sos mole si ca in orice restaurant respectabil pizza. Meniul nu l-am trecut tot pentru ca sunt multe si nu le voi lista aici.
Daca esti prea obosit sa mai bati orasul si totusi vrei sa mananci acasa ceva bun, poti alege serviciul de livrare la domiciliul tau unde vei primi aceleasi produse ce le poti servi si in restaurant. Taurasul face livrari la domiciliu in Bucuresti, daca folosesti aplicatia pentru IOS sau Android, suni direct in restaurant sau daca comanzi pe site-ul restaurantului.
Personal imi plac variantele cu aplicatia si cu comanda pe website, comanda care nu le gasesti la orice restaurant. Nu de putine ori am ramas fara credit pe telefon sau fara minute si am vrut sa comand ceva si atunci imi doream sa comand ceva prin intermediul site-ului, iar site-ul nu avea comenzi online, desi nu este greu sa implementezi asa ceva.
Daca ai chef de o plimbare poti gasi restaurantul El Torrito in Str. Iancu Capitanu, Nr.30, Sector 2, in Bucuresti bineinteles.

Istoria mancarurilor mexicane este una lunga si diversa. Se crede ca produsele alimentare autentic mexicane ar fi derivat de la Indienii Maya.
Ei au fost in mod traditional vanatori nomazi si culegatori. Tortilla de porumb cu fasole pastai era considerat un aliment de nelipsit, de asemenea preferau vanatul, fructele tropicale, si pestele.
La mijlocul anilor 1300, intr-o perioada infloritoare a Imperiului Aztec, si-au gasit drumul in bucataria lor ardeiul iute, mierea, sarea si ciocolata. Animale salbatice cum ar fi curcile si ratele au fost domesticite.
In 1521 Spania a invadat Mexic. Produsele alimentare spaniole au avut cea mai mare influenta asupra bucatariei mexicane. Ei au adus animale, cum ar fi oi, porci si vaci. De asemenea au adus cu ei produse lactate, si usturoi, precum si mai multe plante diferite, de grau si condimente. Acela a fost momentul in care poporul mexican a asimilat alte bucatarii, din Insulele Caraibe, America de Sud, franceza, portugheza si Africa de Vest. Din cauza acestui lucru bucataria mexicana de astazi este foarte diversificata, iar unele feluri de mancare variaza de la regiune la regiune.


Next
This is the most recent post.
Previous
Postare mai veche
 
Sus