De vreo cateva zile Domnul Gheorge Funar...de la Cluj insista sa ne spuna ceva la tv.Acesta incearca pe la Romania Tv,Realitatea si bineinteles Antena 3.De ce nu spun si de B1?
Pentruy ca urmeaza sa incerce sa isi faca intrarea pe la B1 dar este timp.
Si cum ziceam incearca de vreo 2-3 zile sa ne spuna ca cineva,candva si undeva incearca sa ne ia casele.Pe ce se bazeaza cand spune asta,numai el stie,caci nu il lasa nici un moderator sa vorbeasca despre asta din moment ce subiectul dezbaterii este altul...iar el nu prea intelege cum e cu televiziunea din 2012.



Ieri a aparut din nou oferind cate 1000 de euro maghiarilor prezenti pe teritoriul Romaniei pentru a nu mai batjocorii si mistocarii simbolurile tarii inclusiv imnul.De ce fac ei asta? Ar trebui intrebati daca au cumva batul de la steagul Romaniei infipt in dos,caci mai vezi cate un ungur care nu mai incape de unii cetateni romani..in fine..nu deschid subiecte deastea ca nu vreau sa imi agit nervii.

Probabil ca si azi sau poate ca maine ca tot e luni,o noua luna,o noua saptamana poate pana la sfarsitul anului va reusi sa spuna ce are de spus.Cred ca stimabilul domn Funar face parte din politicienii secolului trecut ca e cam aerian din cate se vede si pana la urma nu are nimic de spus.De ce insista nu stiu.

Uitasem la ce partid joaca nenea Funar asta dar intreband un prieten bun numit Google si nu goagle mi-a spus ca e de la PRM dupa care nu am mai avut nevoie de nici o justificare intelegand totul.

Asa ca fiti pe faza dragi cetateni caci Gheorge Funar ne va spune ceva :)
 
Sus