Insolventa - smecheria anilor 2009 - 2012

De ce smecherie?

Atunci cand nu iti mai poti permite sa platesti serviciile prestate de alte firme,companiei tale sau nu vrei sa platesti anumite servicii si produse apelezi la un prieten sau la o gaseslnita cat se poate de legala pentru a evita aceste plati.

E simplu sa spui ca nu ai bai sa platesti marfa dar trebuie sa te gandesti ca si cel de la care ai marfa are nevoie de o paine si ca el la randul lui a investit in produsul vandut firmei tale.

Pe urmele insolventei poti merge in continuare cu afacerea timp in care te faci ca gasesti o solutie sa produci bani pentru marfa neplatita.Dar totodata gasesti o cale sa faci bani in continuare pentru ati mai lua un logan sau ceva pe acasa de care nu ai neaparata nevoie :)

Oricum ar fi insolventa este profitabila pentru firmele care inca mai produc ceva,pentru ca odata declarata insolventa nu mai platesc nimic.Asa ca poti sta linistit,faci bani in continuare ii bagi in buzunare dupa care nu iti ramane decat sa faci cativa pasi: 
1.Declari FALIMENTUL :))
2.Inchizi firma
3.Dispari in ceata cu tot cu bani..asta daca mai ai.

Bineinteles ca nu sfatuiesc pe nimeni la asa ceva dar asta este o practica de cativa ani incoace.


Dupa Flanco de care toti stim ca a dat credite pe banda rulanta cu sau fara buletin,odata intrata in insolventa s-a reorganizat caci asta inseamna insolventa,devenind un magazin ca oricare altele de electronice si electrocasnice.
Nu zic ca Flanco nu mai da credite pentru ca nu stiu exact(fiinca nu ma intereseaza) dar daca o fac,o fac cu foarte mare grija si restrictii.

Ultimul candidat la insolventa este Jurnalul National care vinde in continuare dar el de fapt vrea sa ramana numai online,ca restul publicatiilor scrise de un anumit nivel.

Intact Media Grup nu poate sa spuna ca nu are bani sa il tina in picioare pentru ca mint daca o fac,ci doar cauta sa scoata niste bani facand nimic.

De ce sa cheltui suplimentar la ziar...hartie,oameni si alte cele necesare,in loc sa scrii doar online unde in afara de tastatura si degete nu ai nevoie de nimic?!
Acestea fiind spuse nu va doresc decat sa aveti parte de un praz mare si verde...de China. :)
 
Sus